Aktuellt2021-06-30T11:12:13+00:00

Aktuellt

Stadra teater ger Dollar av Hjalmar Bergman

Stadra Teater öppnar åter sina portar till sommaren. För en begränsad föreställningspublik om 50 personer dukar man upp ett dignande teaterbord som fylls med lust, glädje, musik och tempo kryddat med ett litet stänk av sorg. Bergmans komedi Dollar är en pjäs med kvicka repliker, som ska få bubbla över som en flaska mineralvatten. Dollar blir den tredje och avslutande föreställningen med temat Hjalmar Bergman. Köp biljetter hos oss på Lilla hotellet eller köp biljetter här (Nortic).

Läs mer på www.stadrateater.se

Stadsvandring i Nora

Upptäck trästaden Nora genom att följa med på stadsvandring längs de gamla kullerstensgatorna med tidstypiska hus och skvallerspeglar. Här finns välbevarad trähusbebyggelse från 1700- och 1800-talen. Hör historien om staden, järnvägen, bergsmännen och andra personligheter. Start vid torgbrunnen, Nora torg.

Här kan du boka din plats

Läs mer på www.visitnora.se

Travellers Choice 2021

Vi har fått en utmärkelse på Trip Advisor som vi är mycket glada för

Det är priset Travellers Choice 2021 (tidigare Certificate of Excellence) som baseras på vår totala prestanda under kvalificeringsperioden (kalenderåret 2020). För att vinna utmärkelsen måste vi ha uppfyllt följande kriterier under hela året:

  • Svarsfrekvens: måste vara 95% eller högre
  • Acceptansgrad: måste vara 90% eller högre
  • Avslutade vistelser: Vi bör ha minst 3 avslutade vistelser (från webben till verkligheten)
  • Bokningar: under kvalificeringsperioden måste vi ha haft tre eller fler bokningar
  • Avbokningar av ägaren: 0 på alla listor
  • Granskningsscore (under kvalificeringsperioden): totalt minst 3 recensioner med en genomsnittlig poäng på 4 eller högre

Konferens i mysiga Nora

Vi har ett samarbete med Bryggerikrogen som tillhanda håller moderna konferenslokaler i klassisk miljö samt ordnar med kaffe och luncher, även middagar.

KONTAKTA OSS IDAG

Boka nästa semester!

BOKA NU
Till toppen