Aktuellt2021-06-30T11:12:13+00:00

Aktuellt

Föreställningar på Stadra Teater

I samband med din vistelse kan det kanske passa att se en teaterföreställning. Den 2 oktober är det nypremiär på monologen Det kom så mycket emellan. Den spelas på Bergslagens minsta teater, bara det en upplevelse. Biljetter finns även att köpa på Lilla hotellet.

Läs mer och boka på Stadra Teater 

Stadsvandring i Nora

Upptäck trästaden Nora genom att följa med på stadsvandring längs de gamla kullerstensgatorna med tidstypiska hus och skvallerspeglar. Här finns välbevarad trähusbebyggelse från 1700- och 1800-talen. Hör historien om staden, järnvägen, bergsmännen och andra personligheter. Start vid torgbrunnen, Nora torg.

Här kan du boka din plats

Läs mer på www.visitnora.se

Travellers Choice 2021

Vi har fått en utmärkelse på Trip Advisor som vi är mycket glada för

Det är priset Travellers Choice 2021 (tidigare Certificate of Excellence) som baseras på vår totala prestanda under kvalificeringsperioden (kalenderåret 2020). För att vinna utmärkelsen måste vi ha uppfyllt följande kriterier under hela året:

  • Svarsfrekvens: måste vara 95% eller högre
  • Acceptansgrad: måste vara 90% eller högre
  • Avslutade vistelser: Vi bör ha minst 3 avslutade vistelser (från webben till verkligheten)
  • Bokningar: under kvalificeringsperioden måste vi ha haft tre eller fler bokningar
  • Avbokningar av ägaren: 0 på alla listor
  • Granskningsscore (under kvalificeringsperioden): totalt minst 3 recensioner med en genomsnittlig poäng på 4 eller högre

Konferens i mysiga Nora

Vi har ett samarbete med Bryggerikrogen som tillhanda håller moderna konferenslokaler i klassisk miljö samt ordnar med kaffe och luncher, även middagar.

KONTAKTA OSS IDAG

Boka nästa semester!

BOKA NU
Till toppen